Cowboyn jauhelihakastike

Arvostele resepti
6 Annosta

20 min

Tuhti ja aavistuksen tulinen cowboyn jauhelihakastike viimeistellään paahdetulla pekonilla ja pavuilla.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
140 gpekonia
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
400 gjauhelihaa
1 tljuustokuminaa
1 tltimjamia
1 tlsuolaa
1 tlsokeria
1/2 tlmustapippuria rouhittuna
390 g(1 prk) kidneypapuja chilikastikkeessa
200 gpaseerattua tomaattia
1 dlvettä

Valmistus

  1. 1

    Hienonna pekoni. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.

    MääräAinesosa
    140 gpekonia
    1 kplsipuli
    1 kplvalkosipulinkynsi
  2. 2

    Paahda pekoni pannulla rapeaksi. Lisää jauheliha ja sipulit. Paista jauheliha kypsäksi. Lisää mausteet ja kääntele hetki.

    MääräAinesosa
    400 gjauhelihaa
    1 tljuustokuminaa
    1 tltimjamia
    1 tlsuolaa
    1 tlsokeria
    1/2 tlmustapippuria rouhittuna
  3. 3

    Kaada pannulle pavut liemineen, paseerattu tomaatti ja vesi. Anna kastikkeen kiehua noin 5 minuuttia. Tarjoile riisin kera tai tortillalettujen täytteenä.

    MääräAinesosa
    390 g(1 prk) kidneypapuja chilikastikkeessa
    200 gpaseerattua tomaattia
    1 dlvettä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä