Cowboyn jauhelihakastike

21.10.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Cowboyn jauhelihakastike

Ainekset

4 annosta
1 4 pekoniviipaletta
2 400 g jauhelihaa
3 1 sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 1 rkl öljyä
6 1 tl juustokuminaa
7 1 tl timjamia
8 1 prk (410/ 220 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
9 1 prk (200 g) paseerattua tomaattia
10 1 dl vettä
11 1 tl suolaa
12 1 tl sokeria
13 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 65 g
Proteiinia 26 g 106 g
Rasvaa 25 g 101 g
Kuitua 6 g 24 g
Energiaa kJ 1 665 6659
Energiaa kcal 398 1592

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna ja paahda pekoni pannulla. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi, lisää jauhelihaseokseen mausteiden kanssa. Kääntele hetki.

Kaada pannulle pavut liemineen, paseerattu tomaatti ja vesi sekä mausteet. Anna kastikkeen kiehua noin 5 minuuttia. Tarjoile riisin kera tai tortillalettujen täytteenä.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: jauheliha pavut pekoni
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5