Chilillä maustettu vesimeloni-ananassalsa

25.6.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Chilillä maustettu vesimeloni-ananassalsa

Ainekset

1 250 g vesimelonia (kuorittu)
2 1 prk (220 g/140 g) ananasrenkaita
3 0,25 - 0,5 punaista chiliä (mieto lajike)
4 0,5 kurkkua
5 1 rkl limetin- tai sitruunanmehua
6 1 rkl öljyä
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 36 g
Proteiinia 4 g
Rasvaa 14 g
Kuitua 6 g
Energiaa kJ 1231
Energiaa kcal 294

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista melonista kuoret ja kuutioi meloni pieneksi. Kuutioi myös ananasrenkaat. Halkaise ja huuhtele chili ja poista siitä siemenet. Silppua chili hienoksi. Kuutioi kurkku. Yhdistä ainekset kulhossa ja mausta limetinmehulla, öljyllä ja ripauksella suolaa sekä pippuria. Anna makujen vetäytyä hetki tai muutama tunti jääkaapissa. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: ananas kurkku salsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5