Cappuccino-suklaaruudut

22.5.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Cappuccino-suklaaruudut

Ainekset

8 palaa
1 1 paketti (420 g) valmista suklaakakkujauhetta
2 2 pussia (á 12,5 g) cappuccino-pikakahvijauhetta
3 2 dl vettä
Kuorrutus:
1 1 pussi cappiccino-pikakahvijauhetta
2 4 rkl vettä
3 3 rkl sulatettua margariinia tai voita
4 3,5 dl tomusokeria
5 1 rkl kaakaojauhetta
Koristeeksi:
1 1 dl suklaarusinoita tai -makeisia

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita valmiista suklaakakkujauheesta, pikakahvijauheesta ja vedestä pakkauksen ohjeen mukaan tasainen taikina. Jaa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun suorakaiteen muotoiseen (20x25 cm) uunivuokaan. Paista kakkupohjaa 175 asteessa uunin alatasossa 30-40 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä ennen kumoamista. Valmista kuorrute. Liota cappuccinojauhe lämpimään veteen. Sekoita mukaan sulatettu rasva ja siivilän läpi tomusokeri sekä kaakaojauhe. Levitä kuorrute kakun pinnalle ja koristele pinta suklaarusinoilla. Anna kuorrutteen hetken aikaa jähmettyä ennen leikkaamista.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: suklaa suklaakakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5