Caponata-kasvispasta

14.1.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Caponata-kasvispasta

Ainekset

4 annosta
1 1 munakoiso
2 1 kesäkurpitsa
3 1 sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 1 punainen paprika
6 0,5 dl öljyä
7 1 tl merisuolahiutaleita
8 ripaus rouhittua mustapippuria
9 1 tl kuivattua timjamia
10 800 g tomaattimurskaa
11 1 tl sokeria
12 2 dl kivettömiä oliiveja
13 1 prk pieniä kapriksia (50/35 g)
14 2 rkl rusinoita
15 2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
Lisäksi
1 500 g pastaa
2 vettä
3 suolaa keittämiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 106 g 422 g
Proteiinia 16 g 63 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 12 g 49 g
Energiaa kJ 2 708 10832
Energiaa kcal 647 2589

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: pieniä kapriksia (50/35 g)

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja kuutioi munakoiso ja kesäkurpitsa. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Huuhtele, halkaise ja kuutioi paprika.

Kuumenna öljy pannussa. Paista siinä kasviksia melko kovalla lämmöllä, jotta ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Lisää tomaattimurska, sokeri, oliivit, kaprikset, rusinat, balsamiviinietikka. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja siirrä takaisin kattilaan. Lisää tilkka öljyä, jotta pastat eivät tartu toisiinsa. Yhdistä pasta caponatakastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5