Caesar-salaatti suomalaisittain

5.1.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Caesar-salaatti suomalaisittain

Ainekset

4 annosta
1 1 ruukku jääsalaattia
2 1 ruukku Lollo Rossoa
3 2 viipaletta ruisleipää
4 voita paistamiseen
5 1 kpl valkosipulinkynsi
6 3 kpl kovaksi keitettyä munaa
7 6 kpl anjovisfileetä
8 1 dl raastettua parmesaani- tai emmentaljuustoa
Kastike
1 2 rkl majoneesia
2 1,5 tl sinappia
3 1 rkl sitruunan mehua
4 1 kpl valkosipulinkynsi
5 sokeria
6 suolaa
7 rouhittua mustapippuria
8 1 dl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 39 g
Proteiinia 13 g 51 g
Rasvaa 34 g 138 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 663 6652
Energiaa kcal 398 1590

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Piknik
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Revi kuiva, pesty salaatti kulhoon. Kuutio leipä ja paista kuutiot pannulla voissa ja puristetussa valkosipulissa rapeiksi. Paloittele munat. Sekoita huolellisesti keskenään kastikkeen aineet. Pane kastike pöyhityn salaatin päälle, ripottele päälle juustoraaste, leipäkuutiot, pienityt anjovisfileet ja munalohkot.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5