Broilerinkoivet ja keltainen uuniriisi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
900 gmaustamattomia broilerin koipi-reisipaloja
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Maustekastike:

4 rklhunaja-dijonsinappia
2 rklöljyä
1 rklsambal oelek -chilitahnaa
1 kplmurskattu valkosipulinkynsi

Keltainen uuniriisi:

2 1/2 dljasmiiniriisiä
1 tlcurrya
250 gpakastevihannessekoitusta
1 kplkanaliemikuutio
5 dlvettä

Valmistus

  1. 1

    Valmistele riisi. Kaada uunivuokaan riisi, curry ja jäiset pakastevihannekset. Murenna päälle liemikuutio ja kaada päälle kiehuva vesi. Nosta riisivuoka 200-asteiseen uuniin. Leikkaa koipien alapuolelta ylimääräiset nahkat pois. Nosta koivet toiseen uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä koipia ensin 15 minuuttia. Sekoita maustekastikkeen ainekset. Nosta broilerivuoka uunista ja valele pintoihin tasaisesti maustekastike. Jatka kypsentämistä vielä 30 minuuttia. Nosta vuoat uunista ja peitä broilerit foliolla. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 17.11.2025

Samankaltaisia reseptejä