Broilerikepakot

21.9.2013
10 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broilerikepakot

Ainekset

4 annosta
1 400 g broilerin jauhelihaa
2 1 pieni sipuli
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 rkl öljyä
5 2 rkl hienonnettua persiljaa
6 2 tl oreganoa
7 1 tl suolaa
8 0,25 tl rouhittua mustapippuria
9 1 kananmuna
Lisäksi
1 puisia grillitikkuja
Paistamiseen
1 öljyä
Ananasdippi
1 1 prk (227/137 g) ananaspaloja mehussa
2 2 rkl makeaa chilikastiketta
3 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 41 g
Proteiinia 24 g 95 g
Rasvaa 15 g 60 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 134 4538
Energiaa kcal 271 1085

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Kaada seos kulhoon, lisää mausteet, jauheliha ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin tankoja. Paista ne pannulla öljyssä kypsiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin. Voit kypsentää kepakot myös 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Valmista kastike. Valuta liemi ananaspaloista ja hienonna palat mausteiden kanssa teholeikkurissa.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5