Broileri-pestopasta

18.3.2018
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileri-pestopasta

Helppo ja nopea nuorison suosikkipasta maustetaan punaisella pestolla ja väritetään tuoreilla kasviksilla.

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (300 g) broilerin fileesuikaleita
2 1 rkl rypsiöljyä
3 0,5 tl suolaa
4 1 sitruuna
5 300 g täysjyväpastaa
6 3 - 4 rkl punaista pestoa
7 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
8 1 rasia (100 g) babypinaattia tai rucolaa
9 3 rkl auringonkukansiemeniä
10 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 55 g 221 g
Proteiinia 28 g 113 g
Rasvaa 18 g 70 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 2 075 8299
Energiaa kcal 496 1983

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Mittaa rypsiöljy pannulle ja kuumenna. Lisää broilerisuikaleet ja paista 6–8 minuuttia. Mausta suolalla.
  2. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Lisää kuoriraaste- ja mehu broilerisuikaleiden joukkoon.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita punaista pestoa ja broilerin fileesuikaleet joukkoon.
  4. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele pinaatti ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Sekoita
  5. tomaatit, pinaatti ja siemenet pastan joukkoon. Mausta mustapippurilla.

Vinkki: Tuplaa raaka-aineiden määrä, jos nuorisoa on jääkaapilla jonoksi asti.

Video

Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5