Broileri-parsakaaliwokki

21.8.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileri-parsakaaliwokki

Ainekset

4 annosta
1 300 - 400 g broilerin suikaleita
2 1 pieni kesäkurpitsa
3 1 (400 g) parsakaali
4 0,5 tuoretta chiliä
5 2 rkl rypsiöljyä
Suurus
1 2 dl appelsiinimehua
2 2 rkl (makeaa) soijakastiketta
3 1 rkl perunajauhoja
Lisäksi
1 200 g nuudeleita
2 1 dl (paahdettuja) cashewpähkinöitä
3 limetinlohkoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 46 g 183 g
Proteiinia 34 g 137 g
Rasvaa 23 g 92 g
Kuitua 8 g 31 g
Energiaa kJ 2 223 8893
Energiaa kcal 531 2125

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet ja silppua hienommaksi. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää kesäkurpitsa, parsakaali ja chili. Paista kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää wokkiin. Sekoita suurus kulhossa ja lisää se wokkiin. Hauduta välillä sekoitellen, kunnes suurus sakenee ja broileri on kypsää. Viimeistele pähkinöillä ja purista päälle hieman limetinmehua.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5