Banaanileivät

26.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Banaanileivät

Ainekset

4 annosta
1 70 g suolapähkinöitä
2 1 kananmuna
3 1 dl maitoa
4 1 tl vaniljasokeria
5 0,25 tl kanelia
6 3 banaania
7 0,5 dl fariinisokeria
8 8 viipaletta vaaleaa leipää
Paistamiseen:
1 juoksevaa margariinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 55 g 221 g
Proteiinia 12 g 47 g
Rasvaa 13 g 52 g
Kuitua 5 g 21 g
Energiaa kJ 1 623 6492
Energiaa kcal 388 1552

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Sekoita kananmunat, maito, vaniljasokeri ja kaneli. Survo banaanit kulhossa haarukalla ja sekoita joukkoon fariinisokeri ja paahdetut pähkinät. Levitä 1/3 banaaniseoksesta neljälle leivälle, nosta loput leivät kansiksi. Kostuta leivät maitoseoksessa. Kuumenna margariini pannulla ja paista leivät molemmin puolin, 2-3 minuuttia. Nosta odottamaan. Kuumenna jäljellä oleva banaaniseos pannulla. Nosta leivät annoslautasille, lisää päälle banaaniseosta ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: banaani leipä pähkinä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5