Banaani-mansikkapehmis

21.8.2015
7 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Banaani-mansikkapehmis

Surauta helppo, edullinen ja terveellinen jälkiruokaherkku! Banaani-mansikkapehmis valmistuu ilman jäätelökonetta, eikä siinä ole lainkaan lisättyä sokeria. Hyödynnä jälkiruokaan tummuneet, pilkullisiksi menneet banaanit.

Ainekset

2 annosta
1 2 ylikypsää, ruskeapilkullista banaania
2 1 - 2 dl pakastemansikoita
3 tilkka maitoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 55 g
Proteiinia 2 g 4 g
Rasvaa 1 g 2 g
Kuitua 3 g 6 g
Energiaa kJ 546 1092
Energiaa kcal 130 261

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Sokeriton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Välipalat
Pääruoka-aine Hedelmät, Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane banaanit sellaisenaan pakastimeen ja anna jäätyä. Anna jäisten banaanien ja mansikoiden olla vartin verran huoneenlämmössä.

Kuori ja pilko banaanit tehosekoittimeen, lisää mansikat ja vähän maitoa. Pyöräytä ainekset pehmikseksi. Tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5