
Banaani-appelsiinipehmis
Ainekset
Valmistus
Kuori ja leikkaa banaanit paloiksi. Pakasta ne.
Anna banaanipalojen sulaa huoneenlämmössä parikymmentä minuuttia.
Siirrä banaanit monitoimikoneeseen tai tehokkaaseen tehosekoittimeen. Lisää tomusokeri ja mehu. Jauha pehmikseksi.
Ripottele pehmisannosten pinnalle kaura-pähkinäseosta ja halutessasi kanelia.
Hyvästi hävikki: Ylimääräiset, vanhenevat banaanit kannattaa pakastaa pehmistä varten.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
237
992
0,5 g
—
51,5 g
44,5 g
2,5 g
3,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelia, halutessasi,
2 rkl Paahdettua kaurahiutale-pähkinäsekoitusta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli