Banaani-appelsiinipehmis

1.7.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Banaani-appelsiinipehmis

Hyödynnä ylimääräiset banaanit pehmikseen, johon kaneli tuo mukavaa lisämakua. Katso helppo välipalavinkki!

Ainekset

2 annosta
1 2 - 3 banaania
2 2 appelsiinin mehu
3 2 rkl tomusokeria
4 ripaus kanelia, halutessasi
5 2 rkl paahdettua kaurahiutale-pähkinäsekoitusta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 51 g 102 g
Proteiinia 2 g 5 g
Rasvaa 2 g 4 g
Kuitua 3 g 6 g
Energiaa kJ 993 1986
Energiaa kcal 238 475

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Edullinen, Välipalat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja leikkaa banaanit paloiksi. Pakasta ne. Anna banaanipalojen sulaa huoneenlämmössä parikymmentä minuuttia. Siirrä banaanit tehosekoittimeen. Lisää tomusokeri mehu. Jauha pehmikseksi. Ripottele pehmisannosten pinnalle kaura-pähkinäseosta ja halutessasi kanelia.

Vinkki! Ylimääräiset, vanhenevat  banaanit kannattaa pakastaa pehmistä varten.

 

 

Video

Teksti:
Kuvat: Anssi Vuohelainen ja Tuukka Mielonen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5