Aprikoosi-vuohenjuusto-possukääryleet

28.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Aprikoosi-vuohenjuusto-possukääryleet

Ainekset

10 kappaletta
1 0,75 dl korppujauhoja
2 1,5 dl maitoa
3 1 valkosipulin kynsi
4 400 g porsaan jauhelihaa
5 2 kananmunaa
6 1,5 tl suolaa
7 0,25 tl valkopippuria
8 1,5 tl paprikajauhetta
9 3 rkl paahdettua sipulia
10 3 rkl sinappia
Täyte:
1 100 g pehmeitä kuivattuja aprikooseja
2 100 g pehmeää vuohenjuustoa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 53 g
Proteiinia 12 g 117 g
Rasvaa 10 g 102 g
Kuitua 0 g 5 g
Energiaa kJ 671 6712
Energiaa kcal 160 1604

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Turvota korppujauhoja maidossa 5 minuuttia. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaivaa huolella tasaiseksi massaksi. Täytettä varten soseuta aprikoosit ja vuohenjuusto keskenään esimerkiksi tehosekoittimessa. Muotoile kostutetuin sormin jauhelihamassasta 10 suorakaiteen muotoista levyä. Lusikoi täytettä jokaisen levyn keskelle ja muotoile käsin kääryleiksi. Paista uunin keskitasossa noin 35 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5