Appelsiiniporsas

5.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiiniporsas

Ainekset

4 annosta
1 1 rkl öljyä
2 450 g porsaan suikalelihaa
3 1 - 2 paprikaa
4 1 sipuli tai 0.5 purjoa
5 1 valkosipulinkynsi
6 0,5 appelsiinin raastettu kuori
7 0,5 dl appelsiinimehua
8 2 rkl hunajaa
9 1 prk (400 g) tomaattimursketta, esim. basilikalla maustettua
10 0,5 tl chiliä
11 0,5 tl suolaa
12 0,5 tl sitruunapippuria
13 tuoretta korianteria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 72 g
Proteiinia 22 g 89 g
Rasvaa 22 g 88 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 508 6033
Energiaa kcal 360 1442

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista lihasuikaleet vähän kerrassaan öljyssä paistinpannussa. Lisää kuutioitu paprika, josta olet poistanut kannan ja siemenet, sekä hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Sekoita.

Lisää pestyn appelsiinin raastettu keltainen kuori. Lisää appelsiinmehu, hunaja ja tomaattimurske. Kypsennä seosta puolisen tuntia hauduttaen.

Lisää chili, suola ja pippuri ja hienoksi silputtu, tuore korianteri.Tarjoa lisänä maissilastuja ja säilöttyä chiliä, jos haluat.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5