Appelsiinijälkiruoka

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiinijälkiruoka

Ainekset

6 annosta
1 2 kpl appelsiinia
2 100 g maitorahkaa
3 200 g appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
4 1 dl kuohukermaa
5 1 dl suklaa-piparminttumakeisia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 66 g
Proteiinia 6 g 33 g
Rasvaa 13 g 78 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 772 4629
Energiaa kcal 184 1106

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane kulhoon rahka, tuorejuusto ja vaahdotettu kerma. Rouhi makeiset monitoimikoneessa tai muovipussissa lihanuijalla pienemmäksi ja sekoita ne rahka-tuorejuustoseoksen joukkoon.

Kuori appelsiinit, irrottele lohkot toisistaan ja poista kalvot terävällä veitsellä. Leikkaa lohkot pieniksi paloiksi. Annostele appelsiinipalat annoskulhojen pohjalle ja nosta päälle rahka-tuorejuustoseosta. Koristele ja tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5