Amerikkalainen juustokakku

21.5.2014
9 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Amerikkalainen juustokakku

Ainekset

12 annosta
1 200 g Digestivekeksejä
2 100 g margariinia
Täyte
1 600 g (3 prk) maustamatonta tuorejuustoa
2 200 g (1 prk) ranskankermaa
3 2 dl sokeria
4 2 rkl perunajauhoja
5 4 kananmunaa
6 2 rkl sitruunamehua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 338 g
Proteiinia 5 g 65 g
Rasvaa 30 g 358 g
Kuitua 1 g 10 g
Energiaa kJ 1 698 20379
Energiaa kcal 406 4871

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet
Makuja maailmalta Amerikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Kuvalliset ohjeet

tyoohje_amerikkalainen_juustokakku_1

1. Murskaa keksit. Sulata rasva. Sekoita rasva ja keksit tasaiseksi taikinaksi.

tyoohje_amerikkalainen_juustokakku_2

2. Aseta leivinpaperiarkki irtopohjaisen kakkuvuoan (halk. 24 cm) pohjan väliin. Taputtele taikina pohjalle ja hieman reunoille.

tyoohje_amerikkalainen_juustokakku_3

3. Sekoita sähkövatkaimella tuorejuusto, ranskankerma, sokeri ja perunajauhot tasaiseksi massaksi.

tyoohje_amerikkalainen_juustokakku_4

4. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen sekoittaen. Lisää sitruunamehu.

tyoohje_amerikkalainen_juustokakku_5

5. Kaada täyte vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa tunnin ajan.

tyoohje_amerikkalainen_juustokakku_6

6. Ota kakku jäähtymään. Peitä kelmulla ja anna vetäytyä viileässä vähintään muutaman tunnin ennen vuoasta irrottamista.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5