Äidin kirsikkapaistos

22.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Äidin kirsikkapaistos

Ainekset

4 annosta
Vuokaan
1 1 rkl voita tai leivontamagariinia
2 1 l perattuja kirsikoita
3 1 - 2 dl hillosokeria
Päälle
1 2 munaa
2 1 dl sokeria
3 0,5 dl vehnäjauhoja
4 0,5 tl leivinjauhetta
5 0,5 dl mantelijauhelmaa
6 (mantelilastuja päälle)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 66 g 264 g
Proteiinia 8 g 31 g
Rasvaa 11 g 43 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 658 6630
Energiaa kcal 396 1585

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele laakea uunivuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Huuhdo ja perkaa kirsikat kivettömiksi. Levitä ne vuokaan ja ripottele päälle maun mukaan hillosokeria.Laita vuoka uuniin siksi aikaa, kun vatkaat taikinan.Vaahdota munat. Lisää sokeri ja vatkaa, kunnes vaahto on jäykkää. Sekoita joukkoon jauhojen, mantelijauhelman ja leivinjauheen seos.Kaada taikina kirsikoiden päälle ja jatka kypsennystä vielä 15 minuuttia.Tarjoa haaleana kylmän vaniljavaahdon kanssa.

© SOK
Avainsanat: kirsikka paistos
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5