Ahvenanmaan pannukakku

27.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ahvenanmaan pannukakku

Ainekset

1uunipellillinen
1 1 dl puuroriisiä
2 2 rkl margariinia tai voita
3 3 dl vettä
4 7 dl maitoa
5 1 dl sokeria
6 2 tl vaniljasokeria
7 1 tl suolaa
8 1 rkl jauhettua kardemummaa
9 4 munaa
10 2 dl vehnäjauhoja
uuninpellille
1 25 g margariinia tai voita

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 274 g
Proteiinia 67 g
Rasvaa 78 g
Kuitua 7 g
Energiaa kJ 8696
Energiaa kcal 2078

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata rasva kattilassa ja kuullota hetken aikaa siinä riisiä. Lisää vesi ja anna veden imeytyä riisiin. Lisää lämmitetty maito ja anna kiehua 20 minuuttia, jolloin riisi on vielä puolikypsää. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla, suolalla ja jauhetulla kardemummalla. Lisää munat ja vehnäjauhot. Sekoita taikina tasaiseksi.Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja lisää siihen rasvanokareet. Anna niiden hetken aikaa sulaa lämpimässä uunissa, ennen taikinan lisäämistä. Paista pannukakkua 225 asteessa uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Tarjoile marjaisen hillon ja halutessasi kermavaahdon kanssa.

© SOK
Avainsanat: pannukakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5