Aasialainen punakaalislaw

27.8.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Aasialainen punakaalislaw

Punakaalisalaatti saa twistiä aasialaishenkisistä mausteista.

Ainekset

6 annosta
1 600 g punakaalia
2 1 porkkana
3 0,5 kurkkua
4 nippu minttua
5 nippu korianteria
6 1 dl suolapähkinöitä
Kastike
1 2 limettiä
2 pala tuoretta inkivääriä
3 1 valkosipulinkynsi
4 pala chiliä
5 2 rkl oliiviöljyä
6 2 tl makeaa soijakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 39 g
Proteiinia 5 g 30 g
Rasvaa 10 g 59 g
Kuitua 4 g 26 g
Energiaa kJ 568 3411
Energiaa kcal 136 815

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise punakaali ja höylää juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi. Kuori porkkana ja leikkaa kurkun kanssa ohuen ohuiksi suikaleiksi. Hienonna yrtit. Hienonna suolapähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Valmista kastike. Purista limeteistä mehu. Raasta inkivääri. Hienonna valkosipuli ja chili.  Sekoita ja valuta kastike salaatille.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5