Rekisteriseloste

S-ryhmä on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja haluamme aktiivisesti tiedottaa henkilötietojen suojaamisessa noudattamistamme periaatteista. Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme Suomen lakeja ja asetuksia yksityisyyden suojasta.

Verkkosivujemme käyttö ei edellytä erillistä rekisteröintiä, emmekä kerää millään tavoin henkilötietoja sivustojen selailun aikana. Sivujen käytön tilastoseuranta edellyttää joiltain osin evästeiden (cookie) tai muiden vastaavien tekniikoiden käyttöä. On mahdollista, ettet kaikilta osin voi hyödyntää tarjoamiamme palveluita, jos olet asettanut selaimeesi eston näiden tekniikoiden hyödyntämiselle. Tilastotietoja hyödynnämme palvelun edelleen kehittämisessä.

Oheisesta rekisteriselosteesta löydät lisätietoa yksityisyytesi suojasta.

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä
SOK Media
Postiosoite: PL 1, 00088 S-RYHMÄ
Käyntiosoite: Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Y-tunnus 0116323-1
S-ryhmän asiakasomistajapalvelu: p. 010 765 858

Rekisterin nimi
Yhteishyvän kilpailuvastausrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Kilpailulomakkeella ilmoittamasi tiedot talletetaan. Henkilötietoja käytetään ainoastaan arvontojen palkintojen toimittamiseen voittajille. Emme säilytä vanhentuneita tai tarpeettomia henkilötietoja rekisterissämme. Kilpailulomakkeella antamiasi henkilötietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille tai käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Rekisterin sisältämät tiedot
Ainoastaan kilpailulomakkeella ilmoittamasi tiedot tallentuvat. Tyypillisesti kilpailulomake pyytää seuraavat henkilötiedot: etunimi, sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä mahdollisesti sähköposti ja puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään ainoastaan kilpailulomakkeen kautta eikä rekisterin tietoja päivitetä muista tietolähteistä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Kilpailulomakkeella tai muulla verkkosivuillamme olevalla lomakkeella antamiasi henkilötietoja ei luovuteta edelleen tai käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Rekisterin suojaus
Kerätyt tiedot ovat teknisin keinoin suojattuja. Tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, ennalta määritellyt henkilöt.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisena ottamalla yhteys S-ryhmän asiakaspalvelupisteeseen tai SOK Mediaan osoitteeseen Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki. Tarkastuspyyntö on allekirjoitettava.

Registerbeskrivning på svenska >