Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinadi broilerille

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Desilitraa
Fork and knife
1 Desilitraa
Superhelppo ja monikäyttöinen marinadi syntyy vain muutamasta raaka-aineesta. Voit lisätä marinadiin erilaisia yrttejä makusi mukaan. Reseptillä marinoit noin 400 grammaa broileria.

Ainekset

2 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Oliivi- tai rypsiöljyä
1 rkl
Hunajaa
1 tl
dijoninsinappia
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
(timjamia, salviaa tai rosmariinia maun mukaan)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset kulhossa.

1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
suolaa
1 tl
dijoninsinappia
1 rkl
Hunajaa
3 rkl
Oliivi- tai rypsiöljyä
2 rkl
Sitruunamehua
2

Jos haluat, voit lisätä marinadiin vielä silputtuja tuoreita yrttejä tai hiukan kuivattuja yrttejä makusi mukaan.

(timjamia, salviaa tai rosmariinia maun mukaan)

Miten marinadia käytetään? Kääntele kokonaiset tai kuutioidut broilerin rintafileet marinadissa ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Reseptillä marinoit noin 400 grammaa broileria.

Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen, Anu Brask
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 28.5.2007
|
Muokattu: 29.2.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.