Kauppakassi tuo Prisman Helsingin keskustaan

25.11.2015
0 arviota

Prisma palvelee nyt myös Helsingin keskustassa, Forumin parkkihallissa Kauppakassi-noutopisteellään.

Kauppakassi tuo Prisman Helsingin keskustaan

Prisma Kauppakassi tuo Kannelmäen Prisman 25 000 päivittäistavaran valikoiman sekä kodin osaston tuotteet Helsingin keskustaan, Forumin parkkihallissa sijaitsevaan uuteen noutopisteeseen.

Kauppakassin tilaukset kerätään Prisma Kaaresta ja toimitetaan keskustaan noutopisteelle arkisin kahdesti päivässä ja lauantaisin kerran.

"Asiakkaalle homma on helppo. Hän valitsee Prisma.fi/kauppakassi-sivustolta haluamansa tuotteet ja noutoajan ja lähettää tilauksensa. Ostokset maksetaan tilausvaiheessa, ja me viemme ne noutopisteelle. Kun tilaus on noudettavissa, asiakas saa tekstiviestillä lokerokoodin, jolla noutopisteen lokero avautuu", kertoo HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua.

Noutopiste sijaitsee parkkihallin alatasolla F-alueella, jossa auton voi ajaa suoraan jäähdytetyn lokerikon lähelle. Noutopisteen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kylmäketjun varmistamiseen. Jokainen lokero on joko erillinen jääkaappi tai pakastin.

"Kaikilla on nykyään haasteita ajankäytön kanssa. Tällä uudella palvelulla haluamme helpottaa asiakkaidemme jokapäiväistä elämää. Erityisen kätevä palvelu on parkkihallin käyttäjille. Näin heille jää lisää aikaa shoppailuun, kaupungilla olemiseen tai perheen yhteiseen aikaan, kun ruoat odottavat kylmäkaapeissa kaupunkikierroksen tai työpäivän jälkeen", kertoo parkkihallia pyörittävän EuroParkin operatiivinen johtaja Petri Suomalainen.

Teksti:
Kuva: Aleksi Poutanen
Arvioi artikkeli

Anna arvio

1/5 5/5