2 arviota

Perinteinen pasha

2 0,0 0 pasha, rahka
  • Perinteinen pasha

Ainekset

500 g
maitorahkaa
100 g
voita
2 dl
sokeria
1
kananmuna
2 dl
kuohukermaa
2 tl
vaniljasokeria
0,5 dl
rusinoita
0,5 dl
mantelirouhetta
0,5 dl
hillottua appelsiinikuorta

Ohjeet

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri keskenään. Lisää muna vatkaten joukkoon. Lisää seokseen maitorahka ja kerma. Kaada seos kattilaan. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä hitaasti sekoittaen, kunnes se löystyy ja alkaa höyrytä. Ota kattila levyltä ja jäähdytä kylmäksi esim. upottamalla kattila kylmään veteen. Lisää loput aineet. Vuoraa siivilä, puhdas kukkaruukku tai aito pashamuotti kostealla kaksinkertaisella sideharsolla ja kaada seos siihen. Taittele liinan reunat pashan päälle. Nosta muotti kulhon päälle ja pane jääkaappiin valumaan. Kumoa seuraavana päivänä tarjoiluvadille. Koristele hedelmillä.

Reseptitiedot
Ruokalajit
  • Jälkiruoat

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Resepti
Hiilihydraatteja
212 g
Proteiinia
70 g
Rasvaa
178 g
Kuitua
5 g
Energiaa kJ
11479
Energiaa kcal
2744
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit