Mansikka-valkosuklaakeksit

Arvostele resepti
35 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
150 gmargariinia tai voita
1 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
1 tlvaniljasokeria
1 kplkananmuna
3 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
1/2 tlsoodaa
1/2 tlsuolaa
100 gvalkosuklaata
2 dlpakastekuivattuja mansikkalastuja

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Vatkaa joukkoon kananmuna. Rouhi valkosuklaa paloiksi ja murusta mansikat pienemmiksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää pienissä erissä jauhoseosta rasvaseokseen ja sekoita tasaiseksi. Nostele taikinasta kahden lusikan avulla reilun ruokalusikallisen kokoisia nokareita leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä hieman leviämisvaraa. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä