Katkaraputäytteiset cannellonit

arvosana5/5

(2)arviota
6 Annosta

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(250 g) cannelloneja

Täyte:

500 gpakastekatkarapuja
2 kplsipulia
3 kplvalkosipulinkynttä
1 rklöljyä
1/2 tlcurrya
200 gtuorejuustoa (esim. valkosipuli)
1 rkltuoretta tilliä
1/4 tlsuolaa
1/2 tlsitruunapippuria

Päälle:

1 dlruokakermaa
1 kpltomaattipastakastiketta
100 gjuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna currya hetki. Lisää sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi ja pehmeiksi. Lisää katkaravut ja tuorejuusto pannulle. Sekoita ja anna juuston sulaa. Lisää joukkoon vielä hienonnettu tilli, suola ja sitruunapippuri. Nosta täytettä putkien sisään esimerkiksi pikkulusikan avulla. Täytä kaikki putket ja nosta ne voideltuun uunivuokaan vieri viereen. Kaada päälle tomaattikastike, johon on sekoitettu kerma. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä cannelloneja 225 asteessa uunin alatasolla 20-30 minuuttia. Tarjoile cannellonit salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 28.11.2025

Samankaltaisia reseptejä