Katkarapu-kookoskeitto

Nappaa talteen!
Katkarapu-kookoskeitto
| 180 g | katkarapuja |
| 1 kpl | sipuli |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 1/2 rkl | öljyä |
| 1 l | tomaattitäysmehua |
| 1 tl | sitruunamehua |
| 3 dl | kookosmaitoa |
| 1/4 tl | chilijauhetta |
| 2 kpl | kanaliemikuutiota |
| 1 dl | tilliä |
- 1.
Sulata katkaravut lävikössä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää tomaatti- ja sitruunamehu, kookosmaito, chilijauhe ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua kymmenen minuuttia. Hienonna tilli. Lisää katkaravut ja tilli valmiiseen keittoon. Kuumenna, mutta älä anna kiehua, etteivät katkaravut sitkisty.
Katkarapu-kookoskeitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 180 g | katkarapuja |
| 1 kpl | sipuli |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 1/2 rkl | öljyä |
| 1 l | tomaattitäysmehua |
| 1 tl | sitruunamehua |
| 3 dl | kookosmaitoa |
| 1/4 tl | chilijauhetta |
| 2 kpl | kanaliemikuutiota |
| 1 dl | tilliä |
Valmistus
- 1
Sulata katkaravut lävikössä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää tomaatti- ja sitruunamehu, kookosmaito, chilijauhe ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua kymmenen minuuttia. Hienonna tilli. Lisää katkaravut ja tilli valmiiseen keittoon. Kuumenna, mutta älä anna kiehua, etteivät katkaravut sitkisty.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























