Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetajuusto-kikhernepihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maittavat ja täyttävät kasvispihvit syntyvät kikherneistä ja fetajuustosta. Mausta chilitahnalla ja sitruunalla. Tarjoa salaatin ja vaikkapa yrtti-kermaviilikastikkeen kanssa.

Ainekset

2 kpl
(à 285 / 170 g) esikeitettyjä kikherneitä
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Sambal oelek- chilitahnaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 kpl
Kananmuna
100 g
Fetajuustoa

Paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta kikherneet. Nosta kaikki ainekset juustoa lukuun ottamatta leikkuuterälliseen monitoimikoneeseen. Aja tasaiseksi massaksi. Murusta joukkoon fetajuusto ja pyöräytä ainekset lusikalla sekaisin.

Muotoile massasta kostutetuin käsin pihvejä. Paista öljyssä keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

126

526

6,3 g

3,0 g

8,5 g

0,8 g

1,3 g

7,8 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Juustokuminaa,

1 tl Sambal oelek- chilitahnaa,

0,5 tl Suolaa,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli