Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Feta-kikhernepihvit

Fetajuusto-kikhernepihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maittavat ja täyttävät kasvispihvit syntyvät kikherneistä ja fetajuustosta. Mausta chilitahnalla ja sitruunalla. Tarjoa salaatin ja vaikkapa yrtti-kermaviilikastikkeen kanssa.

Ainekset

2 kpl
(à 285 / 170 g) esikeitettyjä kikherneitä
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Sambal oelek- chilitahnaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 kpl
Kananmuna
100 g
Fetajuustoa

Paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta kikherneet. Nosta kaikki ainekset juustoa lukuun ottamatta leikkuuterälliseen monitoimikoneeseen. Aja tasaiseksi massaksi. Murusta joukkoon fetajuusto ja pyöräytä ainekset lusikalla sekaisin.

2 kpl
(à 285 / 170 g) esikeitettyjä kikherneitä
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Sambal oelek- chilitahnaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 kpl
Kananmuna
100 g
Fetajuustoa
2

Muotoile massasta kostutetuin käsin pihvejä. Paista öljyssä keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Öljyä
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 5.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

126

526

6,3 g

3,0 g

8,5 g

0,8 g

1,3 g

7,8 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Juustokuminaa,

1 tl Sambal oelek- chilitahnaa,

0,5 tl Suolaa,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli