Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Taputtele taikina piirakkavuoan (halk. n. 25 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200–asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Ripottele esipaistetun pohjan päälle mustikat. Sekoita maitorahkan tai tuorejuuston joukkoon muna, sokeri ja vaniljasokeri. Kaada seos mustikoiden päälle ja jatka paistamista noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on jähmettynyt ja saanut hieman väriä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
324
1357
16,9 g
5,5 g
35,3 g
18,6 g
1,8 g
6,4 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli