Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Intialainen linssipata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
2 tl
Garam masala -mausteseosta
1 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Kurkumaa
1/2 tl
Cayennenpippuria
1 kpl
Kanelitanko
3 dl
Punaisia linssejä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
3 dl
Vettä
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit kasarissa öljyssä. Lisää joukkoon raastettu inkivääri ja mausteet. Kääntele hetken aikaa, kunnes mausteet lämpenevät ja niistä irtoaa tuoksua.

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
2 tl
Garam masala -mausteseosta
1/2 tl
Kurkumaa
1 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Cayennenpippuria
1 kpl
Kanelitanko
2

Huuhdo linssit siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Lisää kasariin linssit, tomaattimurska ja puolet vesimäärästä. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmenneet.Lisää lopuksi nestettä niin, että seos on mehukkaan pehmeää. Mausta suolalla.

3 dl
Punaisia linssejä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
3 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.10.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.