Vatkattu puolukkapuuro

27.8.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vatkattu puolukkapuuro

Ainekset

4 annosta
1 3 dl puolukoita
2 1 l vettä
3 0,5 dl sokeria
4 0,5 tl suolaa
5 1,5 dl mannasuurimoita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 150 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 1 g 3 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 730 2919
Energiaa kcal 174 698

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Edullinen
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Kuvalliset ohjeet

Ainesten mittaaminen

1. Mittaa aineet valmiiksi.

Puuron valmistaminen

2. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sokeri ja suola. Vispaa joukkoon mannasuurimot.

Puolukoiden lisääminen

3. Lisää puolukat.

Puuron keittäminen

4. Keitä puuroa seitsemän minuuttia välillä sekoittaen.

Puuron vatkaaminen vaahdoksi

5. Jäähdytä puuro kylmäksi ja vatkaa se sähkövatkaimella vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: puolukka vispipuuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5