Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vaniljainen raparperihillo hillosokerilla ohje

Vaniljainen raparperihillo

timer-icon30 min
Fork and knife
5 Desilitraa
Fork and knife
5 Desilitraa
Vaniljalta vivahtava raparperihillo aateloi kesän jälkiruokaherkut. Tarjoa hillosokerilla makeutettu raparperihillo jäätelön tai lettujen kanssa.

Ainekset

500 g
Raparperia
2 rkl
Vettä
1 kpl
Vaniljatanko
250 g
Hillosokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhdo ja paloittele raparperit. Lisää kattilaan vesi ja raparperit. Halkaise joukkoon vaniljatanko ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä 10 minuuttia.

500 g
Raparperia
2 rkl
Vettä
1 kpl
Vaniljatanko
250 g
Hillosokeria
2

Ota hillo liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Poista vaniljatanko. Kaada hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Sulje ja säilytä viileässä.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 6.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

236

990

0,2 g

55,6 g

55,6 g

1,4 g

0,6 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Vettä,

Vaniljatanko.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli