Vaniljainen raparperihillo

27.4.2016
7 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vaniljainen raparperihillo

Vaniljalta vivahtava raparperihillo aateloi kesän jälkiruokaherkut. Tarjoa jäätelön tai lettujen kanssa.

Ainekset

1 500 g raparperia
2 2 rkl vettä
3 1 vaniljatanko
4 250 g hillosokeria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 277 g
Proteiinia 3 g
Rasvaa 1 g
Kuitua 7 g
Energiaa kJ 4894
Energiaa kcal 1170

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo ja paloittele raparperit. Lisää kattilaan vesi ja raparperit. Halkaise joukkoon vaniljatanko ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä 10 minuuttia.
Ota hillo liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Poista vaniljatanko. Kaada hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Sulje ja säilytä viileässä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: hillo raparperi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5