Välimeren salaatti

21.7.2014
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Välimeren salaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 pieni kesäkurpitsa
2 1 paketti (n. 200 g) halloumia
3 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
4 1 ruukku rucolasalaattia
5 nippu hienonnettua tuoretta basilikaa
6 3 rkl oliiviöljyä
7 1 rkl punaviinietikkaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 21 g
Proteiinia 10 g 41 g
Rasvaa 23 g 93 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 134 4536
Energiaa kcal 271 1084

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Kreikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa vinottain ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele halloumi kylmällä vedellä ja kuivaa se. Viipaloi annospaloiksi. Grillaa kesäkurpitsat ja haloumiviipaleet kuumassa grillissä molemmin puolin.

Halkaise kirsikkatomaatit. Siirrä salaatinainekset tarjoiluvadille. Sekoita öljystä, viinietikasta ja pippurista kastike. Pirskota salaatin pinnalle.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5