Vadelma-puolukkapuuro

8.2.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vadelma-puolukkapuuro

Ainekset

4 annosta
1 7 dl vettä
2 1 dl puolukkasurvosta
3 2 dl vadelmia
4 1 dl sokeria
5 1 dl mannasuurimoita
6 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 46 g 183 g
Proteiinia 3 g 12 g
Rasvaa 0 g 2 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 853 3412
Energiaa kcal 204 815

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä marjoja ensin muutaman minuutin. Lisää sokeri, mannasuurimot sekä ripaus suolaa. Anna puuron kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Sekoita välillä. Anna puuron jäähtyä puolisen tuntia. Vatkaa puuro kuohkeaksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5