Uunipersikat

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Uunipersikat

Tarjoa lämpimien persikoiden lisänä jäätelöä tai vaahdotettua vaniljakastiketta.

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (850 g) säilykepersikoita
2 25 g margariinia
3 1 dl mantelijauhetta
4 0,75 dl pikkuleivän tai piparkakun muruja
5 2 rkl vaahterasiirappia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 45 g 180 g
Proteiinia 6 g 26 g
Rasvaa 16 g 64 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 472 5888
Energiaa kcal 352 1407

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta persikat liemestään. Voit ottaa liemen talteen ja käyttää sen muihin ruokiin. Sekoita pehmeään margariiniin mantelijauhe, murennetut pikkuleivät ja vaahterasiirappi.

Ota persikanpuolikkaiden kuperalta puolelta terävällä veitsellä pieni viipale pois, niin saat persikat pysymään suorassa. Aseta persikat uunivadille ja jaa manteliseos persikoille. Voit valmistella ruoan tähän pisteeseen hyvissä ajoin etukäteen.

Pane vuoka 225-asteiseen uuniin 10 minuutiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: persikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5