Tomaatti-fetasalaatti

24.3.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-fetasalaatti

Tomaatti-fetasalaatti on hyvä alkuruoka tai kaveri grilliruoalle. Salaattiin sopivat myös valmiit juustokuutiot. Käytä niiden maukas öljy kastikkeeksi.

Ainekset

4 annosta
1 1 kerä romainesalaattia
2 200 g tomaattia
3 0,5 kurkkua
4 200 g fetajuustoa
5 2 rkl hienonnettua minttua
6 1 rkl oliiviöljyä
7 2 tl punaviinietikkaa
8 1 tl oreganoa
9 ripaus suolaa
10 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 17 g
Proteiinia 11 g 44 g
Rasvaa 16 g 65 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 869 3475
Energiaa kcal 208 830

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Brunssi, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Kreikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele, kuivaa ja leikkaa salaatti suikaleiksi. Viipaloi tomaatit. Kuori kurkku kevyesti ja paloittele.
Sekoita salaatti, kurkku ja tomaatit kulhoon. Nosta fetajuusto isompana palana tai murustettuina pinnalle.
Sekoita öljystä, viinietikasta ja mausteista kastike ja valuta salaattiin.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5