Tillipesto

15.6.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tillipesto

Ainekset

1 3 rkl kuorittuja manteleita
2 1 ruukku tuoretta tilliä
3 1 valkosipulinkynsi
4 0,5 dl juustoraastetta
5 1 dl oliiviöljyä
6 suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 2 g
Proteiinia 14 g
Rasvaa 114 g
Kuitua 2 g
Energiaa kJ 4482
Energiaa kcal 1071

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna mantelit tehosekoittimessa. Lisää tillinoksat, valkosipulinkynsi ja juustoraaste. Lisää joukkoon öljy ja mausteet. Lisää tarvittaessa öljyä, jotta saat juoksevamman kastikkeen. Pesto säilyy puhtaaseen purkkiin säilöttynä jääkaapissa noin viikon. Vihje: Jos käytät pestoa vain osan, lorauta peston päälle uusi öljypinta. Se auttaa säilymään pidempään.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: juustoraaste pesto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5