Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thaimaalainen kanarisotto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Broilerinsuikaleita (300 g)
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Punaista currytahnaa
3 dl
Risottoriisiä
3 dl
Kanalientä
1 kpl
Kookosmaitoa (400 g)
1 kpl
Pilkottuja vihreitä pakastepapuja (200 g)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista broilerisuikaleet t öljyssä kasarissa. Nosta ne syrjään. Kaada kasariin hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet sekä currytahna. Sekoittele muutama minuutti. Lisää joukkoon riisi ja sekoittele hetki. Lisää liemi ja sekoita, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää kookosmaito ja jatka hauduttamista noin 20 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää. Lisää broilerisuikaleet ja pakastepavut ja keitä muutama minuutti.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

372

1558

11,5 g

5,8 g

49,8 g

1,3 g

1,8 g

15,3 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 rkl Punaista currytahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli