Tattaripuuro

3.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tattaripuuro

Ainekset

4 annosta
1 1 l vettä
2 1 tl suolaa
3 3 - 4 dl kokonaisia tattarisuurimoita
4 (1-2 rkl voita)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 136 g
Proteiinia 7 g 27 g
Rasvaa 4 g 16 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 840 3358
Energiaa kcal 201 803

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele suurimot kylmällä vedellä ja mittaa paksuun uunivuokaan tai rautapataan. Lisää kiehuva vesi ja suola. Sekoita. Kypsennä puuroa kannen alla hauduttaen uunissa 200 asteessa tunnin ajan. Lisää kypsymisen loppupuolella voi ja hiukan vettä, jos tarpeen. Tarjoa puuro maidon kanssa. .

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: puuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5