Suklaaraakakakku

21.8.2014
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Suklaaraakakakku

Trendikäs raakakakku maistuu kaikille.

Ainekset

6 annosta
Pohja
1 150 g kuorellisia manteleita
2 3 dl rusinoita
Täyte
1 150 g cashewpähkinöitä
2 2 keskikokoista banaania
3 1 dl kookoskermaa
4 200 g tummaa suklaata
Pinnalle
1 puolukoita tai muita marjoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 46 g 278 g
Proteiinia 12 g 75 g
Rasvaa 43 g 258 g
Kuitua 12 g 70 g
Energiaa kJ 2 609 15656
Energiaa kcal 624 3742

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: puolukoita tai muita marjoja

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Sokeriton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane mantelit ja pähkinät erikseen likoamaan veteen. Liota noin 4 tuntia.

Tee pohja jauhamalla mantelit ja rusinat monitoimikoneessa. Peitä irtopohjakakkuvuoan (halk. 20 cm) pohja leivinpaperilla. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Pane vuoka pakastimeen.

Paloittele suklaa pieneen kattilaan ja sulata lieden miedoimmalla lämmöllä. Jauha pähkinät hyvin hienoksi. Lisää banaanit ja kookoskerma ja pyöräytä seos sileäksi. Sekoita täytteeseen sula suklaa.

Kaada täyte pohjan päälle ja pakasta kakku. Ota kakku huoneenlämpöön jonkin aikaa ennen tarjoamista. Koristele marjoilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5