Soijagraavattu lohi ja wasabimajoneesi

21.10.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Soijagraavattu lohi ja wasabimajoneesi

Graavilohi saa aromia soijakastikkeesta ja wasabimajoneesista.

Ainekset

4 annosta
1 500 g tuoretta lohifileen keskiosaa
2 1,5 tl suolaa
3 1,5 tl sokeria
4 0,5 dl japanilaista soijakastiketta
Lisäksi
1 2 rkl seesaminsiemeniä
Wasabimajoneesi
1 1 dl majoneesia
2 1 rkl wasabitahnaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 14 g
Proteiinia 26 g 102 g
Rasvaa 38 g 154 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 919 7677
Energiaa kcal 459 1835

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: wasabitahnaa

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Brunssi
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi lohifileestä mahdolliset ruodot pois. Ripottele fileen päälle suola ja sokeri. Siirrä filee tukevaan pakastepussiin ja valuta pinnalle soijakastike. Sulje pussi hyvin. Anna fileen maustua painon alla noin 6 tuntia tai yön yli.

Pyyhi fileen pinta kuivaksi ja poista nahka. Leikkaa filee pitkittäin kahteen osaan. Painele palojen toiseen reunaan seesaminsiemeniä. Paloittele lohipalat noin puolentoista sentin viipaleiksi. Sekoita wasabimajoneesin ainekset ja tarjoa lohipalojen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5