Selleri-panzanellasalaatti

25.7.2016
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Selleri-panzanellasalaatti

Italialaiseen leipäsalaattiin voi käyttää tähteeksi jääneet leipäpalat.

Ainekset

6 annosta
1 8 tomaattia
2 1 rkl punaviinietikkaa
3 0,25 tl suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 0,5 vaaleaa leipää
6 4 rkl oliiviöljyä
7 5 varsisellerin vartta
8 1 punasipuli
9 0,5 ruukku basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 48 g 291 g
Proteiinia 11 g 64 g
Rasvaa 12 g 70 g
Kuitua 20 g 120 g
Energiaa kJ 1 446 8678
Energiaa kcal 346 2074

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Edullinen, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise tomaatit ja poista kannat. Pilko tomaatit reiluiksi paloiksi. Sekoita joukkoon etikka ja mausteet. Kuutioi leipä ja paista öljyssä rapeiksi. Lisää leipäkuutiot tomaattien joukkoon. Anna hetki pehmetä. Paloittele varsisellerit ja kuorittu punasipuli. Hienonna basilika. Lisää kasvikset salaattiin.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5