Salami-jauhelihapasta

31.12.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Salami-jauhelihapasta

Ainekset

4 annosta
1 100 g salamia ohuina viipaleina
2 1 sipuli
3 400 g jauhelihaa
4 1 pussi pakastepapuja (200 g)
5 1 tl kuivattua oreganoa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
7 200 g ranskankermaa
Lisäksi
1 500 g pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 88 g 351 g
Proteiinia 37 g 149 g
Rasvaa 28 g 112 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 3 165 12659
Energiaa kcal 756 3026

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Suikaloi salami. Kuori ja silppua sipuli. Paista salamisuikaleita pannussa omassa rasvassaan, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää sipuli ja kuullota, kunnes sipuli pehmenee.

Lisää jauheliha ja ruskista se pannussa salamin ja sipulin kanssa. Lisää jäiset pakastepavut ja mausta oreganolla ja pippurilla. Lisää ranskankerma. Hauduta kannen alla noin viitisen minuuttia, kunnes jauheliha kypsyy ja pavut pehmenevät.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja yhdistä jauheliha-salamiseokseen.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5