Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rucola-perunasalaatti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Kiinteitä perunoita
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 1/2 rkl
Kapriksia
25 g
Rucolaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä perunat kuorineen edellisenä päivänä. Kuori ja paloittele perunat. Raasta joukkoon pestyn sitruunan raastettu kuori. Lisää kaprikset, hienonnettu rucola, öljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

149

623

4,8 g

0,7 g

22,0 g

0,8 g

1,5 g

2,7 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan raastettu kuori,

1,5 rkl Kapriksia,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli