Rapeat jauheliha-tacokääryleet

11.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rapeat jauheliha-tacokääryleet

Ainekset

8 annosta
1 1 paketti vehnätortilloja (8 kpl)
2 400 g naudan paistijauhelihaa
3 1 rkl öljyä
4 1 punainen paprika
5 1 pussi texmex-mausteseosta (40 g)
6 1 dl vettä
7 150 g mozzarellajuustoraastetta
Paistamiseen
1 öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 233 g
Proteiinia 18 g 145 g
Rasvaa 15 g 118 g
Kuitua 2 g 14 g
Energiaa kJ 1 356 10848
Energiaa kcal 324 2593

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja leikkaa kuutioiksi. Mausta jauheliha mausteseoksella ja sekoita joukkoon vesi ja paprikat. Levitä tortillaletut leikkuulaudalle ja jaa täyte tasaisesti letun toiselle reunalle. Lisää päälle juustoraaste. Kääri tortillat tiukalle rullalle. Paista rullat rapeiksi runsaassa öljyssä kohtalaisella lämmöllä useammassa erässä. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5