Pinaattilettulasagne

22.2.2018
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pinaattilettulasagne

Pinaattiletuista ja jauhelihasta syntyy arjen nopein vuokaruoka.

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (400 g) pinaattiohukaisia
2 1 sipuli
3 1 tl öljyä
4 1 rasia (400 g) jauhelihaa
5 1 dl vettä
6 1 lihaliemikuutio
7 0,5 tl mustapippuria
8 ripaus suolaa
9 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
10 2 pakettia (à 125/200 g) mozzarellaa
11 tuoretta basilikaa, halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 11 g
Proteiinia 31 g 125 g
Rasvaa 31 g 124 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 739 6957
Energiaa kcal 416 1663

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: (400 g) pinaattiohukaisia

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla sekoitellen. Siirrä toiseen astiaan.

Kuumenna pannu uudelleen ja ruskista jauheliha sekoitellen. Lisää loppuvaiheessa sipulit, vesi, liemikuutio ja pippuri. Sekoita, kunnes liemikuutio on liuennut. Anna hautua hetki. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.

Puolita tomaatit ja revi juustot paloiksi.

Lado puolet pinaattiohukaista uunivuokaan (noin 25 × 25 cm). Levitä puolet jauhelihasta ja puolet mozzarellasta ja tomaatinpuolikkaista päälle. Toista kerrokset.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20–25 minuuttia tai kunnes juusto on kauniisti ruskistunut. Viimeistele halutessasi basilikanlehdillä.

Vinkki: Mozzarellan voit vaihtaa emmentaljuustoraasteeseen.

Video

Teksti:
Kuvat: Ninna Lindström
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5