Pienet kinkkupizzat

27.1.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pienet kinkkupizzat

Ainekset

12 kappaletta
1 1 paketti (300 g) pizzapohja-aineksia
2 1,75 dl vettä
3 2 rkl tomaattipyreetä
Pinnalle:
1 1,5 dl pastaketsuppia
2 150 g mozzarellajuustoa
3 200 g valmiita kinkkusuikaleita
4 10 kirsikkatomaattia
5 1 tl oreganoa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 333 g
Proteiinia 11 g 132 g
Rasvaa 4 g 43 g
Kuitua 2 g 21 g
Energiaa kJ 798 9571
Energiaa kcal 191 2288

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liota siihen pakkauksen mukana tullut hiiva sekä tomaattipyree. Lisää jauhoseos sekoittaen ja alusta taikina tasaiseksi. Anna kohota lämpimässä paikassa noin puolisen tuntia. Jaa taikina puoliksi ja palat kuuteen osaan. Kauli palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi pieniksi pizzapohjiksi. Nosta pohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä jokaiselle pohjalle ensin pastaketsuppia. Jaa täytteet tasaisesti jokaisen pizzan päälle ripottelemalla pohjalle ensin juustoraastetta. Lisää sitten kinkkusuikaleet ja viipaloidut kirsikkatomaatit. Mausta oreganolla. Paista pizzat 250 asteessa 7–8 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5