Parsakaalipesto

25.9.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaalipesto

Ainekset

2 annosta
1 1 parsakaali (300 g)
2 3 rkl pinjansiemeniä
3 0,5 ruukkubasilikaa
4 1 pieni valkosipulinkynsi
5 1 dl parmesaaniraastetta
6 4 - 5 rkl oliiviöljyä
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 8 g
Proteiinia 15 g 30 g
Rasvaa 49 g 98 g
Kuitua 5 g 10 g
Energiaa kJ 2 140 4280
Energiaa kcal 512 1023

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Munaton, Sokeriton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele parsakaali ja paloittele se. Keitä parsakaalit suolalla maustetussa vähässä vedessä muutama minuutti. Valuta vesi ja huuhtele parsakaalit kylmällä vedellä, jotta kypsyminen lakkaa.Hienonna pinjansiemenet tehosekoittimessa. Lisää parsakaali, basilika, murskattu pala valkosipulinkynttä ja juustoraaste. Lisää joukkoon öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa öljyä, jotta saat juoksevamman kastikkeen.Tarjoile parsakaalipestoa esimerkiksi keitetyn nauhapastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: parsakaali pesto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5