Parmesaanikrutongit

14.11.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parmesaanikrutongit

Ainekset

1 5 dl (3 isoa paahtoleipäviipaletta) leipäkuutioita
2 1 rkl öljyä
3 0,5 tl paprikajauhetta
4 1,5 dl parmesaaniraastetta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 30 g
Proteiinia 21 g
Rasvaa 39 g
Kuitua 1 g
Energiaa kJ 2318
Energiaa kcal 554

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista leivistä kuoret ja leikkaa kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista leipäpalat miedolla lämmöllä kullanruskeiksi. Nosta kuutiot pois pannulta. Sekoita lämpimiin kuutioihin paprikajauhe ja juustoraaste. Tarjoile porkkanakeiton kanssa. Krutongit sopivat lisäkkeeksi myös salaatteihin.

© SOK
Avainsanat: parmesaani
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5