Pakastekalavokki

21.4.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pakastekalavokki

Ainekset

2 annosta
1 200 g pakasteseitiä
2 1 pussi (400 g) vokkivihanneksia
3 2 rkl öljyä
4 1 rkl sitruunamehua
5 1 rkl soijaa
6 2 rkl tillisilppua
7 0,25 tl suolaa
8 0,25 tl mustapippuria
9 tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 36 g
Proteiinia 24 g 47 g
Rasvaa 16 g 31 g
Kuitua 6 g 11 g
Energiaa kJ 1 290 2580
Energiaa kcal 308 617

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota seitipakkauksesta kaksi annospalaa ja leikkaa ne kohmeisina kuutioiksi. Paista palat kypsiksi ja kauniin värisiksi öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Ota kala pois pannulta.

Lisää vähän öljyä ja paista vihannekset. Mausta soijalla. Lisää kalapalat vihannesten päälle kuumenemaan hetkeksi. Silppua pinnalle tilliä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kala seiti vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5