Kinkku-pizzapannari

25.1.2008
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kinkku-pizzapannari

Suolaisen pannukakun täytteeksi tulee pinaattia, meetvurstia, kinkkusuikaleita, tomaattia ja juustoraastetta.

Ainekset

1 2 kananmunaa
2 4 dl vehnäjauhoja
3 8 dl maitoa
4 25 g margariinia
5 150 g pakastepinaattia
6 150 g meetvurstia
7 150 g juustoraastetta
8 250 g kinkkusuikaleita
9 1 tl pizzamaustetta
10 3 tomaattia
Päälle:
1 1 dl juustoraastetta
2 2 tl pizzamaustetta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 236 g
Proteiinia 227 g
Rasvaa 172 g
Kuitua 16 g
Energiaa kJ 14279
Energiaa kcal 3413

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Sianliha, Makkara, Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon, lisää jauhot ja puolet maidosta. Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito. Anna turvota muutama minuutti. Sulata margariini ja lisää taikinan joukkoon. Sulata ja valuta pinaatti ja lisää taikinaan. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Suikaloi metvursti ja levitä se kinkun ja juustoraasteen kanssa pellille. Mausta pizzamausteella. Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Asettele pannukakun päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pizzamaustetta. Paista 25–30 minuuttia. Tarjoa jäähtyneenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5